Et nissepar til min mor

Min mor har bestilt et sæt 2015 nisser. Og selv om der er lang tid til jul, så kan jeg jo lige så godt få dem lavet 😉 Desuden regner jeg med at tage over til mine forældre en weekend i maj, så det ville jo være meget passende, hvis jeg tog de bestilte ting med der.

20160313_103545

Det er min mand, der har besluttet, at de skal være røde – altså en rigtig jule- og nissefarve.
Jeg har brugt rester af Netto’s julegarn i rød og hvid. Hovederne er hæklet i Signe-garn. Jeg har brugt en nål 3, og nisserne er 23 cm høje fra bund til huespids. Jeg har desuden brugt fyldvat (fra de billige Ikea-puder) og 2 sæt sorte sikkerhedsøjne (5mm).
Opskriften på nisserne kan man finde her.

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *