Hæklede grydelapper i vaffelmønster

Ja ja – min mand er stolt af mig 😉 Eller noget!

20160203_074624

Disse grydelapper er simpelt hen de nemmeste i verden at hækle. Selv ikke retro-grydelapperne er lige så nemme som dem her.
Opskriften har jeg fra en hæklegruppe på Facebook. Designeren af opskriften er næsten blind pga. en øjensygdom, og de her grydelapper hækler hun, fordi hun kan mærke hvor hun er henne, og hvad hun skal hækle som det næste. Jeg er vildt imponeret over hende, og jeg er bare så glad for, at hun har villet dele den her opskrift med os andre! Jeg synes, at det er stærkt gået, at man med så svagt et syn stadig fortsætter med at hækle – og hun hækler virkelig, virkelig flot! Stor respekt herfra <3 Jeg har brugt Søstrene Grene bomuld (dobbelt tråd) og nål 3½. Der går to nøgler af hver farve til et sæt.

Jeg har virkelig fået rigtig mange ting fra hånden de sidste par måneder. Jeg er så sprængfyldt med kreativ energi og mentalt overskud til at skabe noget med mine hænder. Det er dejligt efter en lang periode, hvor jeg faktisk mere har hæklet/strikket af ren og skær kedsomhed end af lyst. Men nu er lysten tilbage for fuld skrue 😉

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Hæklede grydelapper i vaffelmønster

  1. Pia Olsen skriver:

    Hvad med opskriften. Hvor er den???
    Vil gerne prøve

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *