Flere retro-grydelapper

De er så nemme og hurtige at hækle, at det er svært at lade være med at hækle en masse af dem 😉
Min mand har forsøgt at nedlægge forbud imod at jeg hækler flere grydelapper. Han synes, at vi har rigeligt. Og det kan jeg jo kun give ham ret i. Men så har jeg i stedet valgt at hækle dem til andre – og dem som jeg ikke lige får afsat, dem lægger jeg pænt i en stak på en hylde i skabet. De er jo rar at have 😀

20160114_211438

Jeg har – igen – brugt bomuldsgarn fra Søstrene Grene. Jeg har hæklet med dobbelt tråd på nål 3½. Opskriften er en gammel opskrift fra et ugeblad, som jeg har ladet mig inspirere af – mine retro-grydelapper er ikke helt ligesom dem i opskriften.

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *