Nussefåret Fifi

Endnu engang har jeg hæklet noget til min kollega – men ikke til hende selv 😉 Det er til hendes kommende lille søn, der gerne skulle komme til verden i midten af februar måned.

20160111_214224
20160111_214245

Det er en super nuttet nusseklud, som jeg håber, at den lille purk bliver glad for.
Nussekluden er hæklet i bomuldsgarn fra Søstrene Grene på nål 3.
Egentlig syntes jeg, at opskriften så nem og tilforladelig ud, men jeg kunne slet ikke få så pæn en overgang mellem rækkerne, som designeren af opskriften. Så endnu engang begav jeg mig ud i et projekt, som fik mig til at bande og svovle som en rejekælling :/ Men det lykkedes mig til sidst at få lavet en – synes jeg selv – rigtig fin nusseklud, trods alle mine kvaler 😉 Jeg har ikke fulgt opskriften på selve kluden slavisk, men resultatet er da trods alt blevet til at holde ud at se på. Da jeg bagefter kiggede lidt bedre på opskriften kunne jeg godt se, at designeren klassificerede den som værende svær. Så var der jo nok ikke så meget at sige til, at jeg bøvlede gevaldigt rundt i den 😀
Opskriften på det fine nussefår kan man finde her.
Jeg har egentlig svoret, at jeg aldrig nogensinde hækler den igen – men nu hvor jeg har fået den lidt på afstand, så kan jeg godt mærke, at jeg nok bliver nødt til at hækle den igen. Om ikke andet så for at se, om jeg ikke kan få fulgt opskriften til punkt og prikke og få en fin klud ud af den 😉

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *