Hæklet bamse

I anledning af en veninde og mednørklers bryllup i dag, har jeg lavet denne lille bamse som en lille opmærksomhed.
Det er første gang, at jeg hækler en rigtig bamse. Jeg har da før hæklet diverse dyr – som man også kan se her på bloggen – men aldrig en rigtig bamse 🙂

20150817_195557

Bamsen er hæklet i Signe-garn fra Netto (100% akryl) med dobbelt tråd på nål 3½. Jeg har brugt ca. 1 nøgle hvid og en smule gammelrosa (ikke engang ½ nøgle). Herudover har jeg brugt fyld, et par sikkerhedsøjne og en lille rest sort. Der er desuden en piberenser i hver arm, så de kan bøjes lidt 🙂
Opskriften på bamsen kan man finde her.

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *