Fabeldyr – igen igen

Jeg kan se, at jeg heller ikke har fået skrevet om disse søde fabeldyr, som blev færdige i starten af maj.

2015-04-25 11.03.50

2015-05-04 21.59.10

Det ene fabeldyr var et bestillingsarbejde, og den er for længst sendt afsted til sit nye hjem 🙂
Den anden var egentlig en fejlproduktion, og oprindeligt ville jeg have solgt den. Men den er ikke blevet solgt. Så langt er jeg aldrig kommet, så indtil videre har den sin faste plads på ryglænet af sofaen. Der har den det egentlig meget godt, og jeg tvivler på, at den nogensinde kommer herfra 🙂

Begge fabeldyr er hæklet i Red Heart Baby (100% akryl). Jeg har brugt 1 nøgle lyserød, 1 nøgle hvid, 1 nøgle mørk lilla og en rest mørkeblå til de her to dyr.
De er begge hæklet på nål 3½.
Opskriften på fabeldyr kan findes her.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *