Retro grydelapper

Selvom min mand har givet mig forbud imod at hækle flere grydelapper til husholdningen, så har jeg altså alligevel hæklet disse to sæt 😉

20150617_220344
20150617_220317

Jeg elsker simpelt hen de her grydelapper <3 De er store - og kan laves større, hvis man har behov for det - bløde og tykke. Så min mand må vel blot affinde sig med, at vi har en stak af disse liggende som reserve, efterhånden som de andre går i stykker 😉 Jeg er i hvert fald ikke færdig med at hækle disse!

Grydelapperne er hæklet i 100% bomuld fra Søstrene Grene, og jeg bruger dobbelt garn på hver side, så der går lige knap 2 nøgler pr. side. I alt bruger jeg ca. 5 nøgler garn til én grydelap – men de er i den grad det værd! Lapperne er hæklet på nål 3½.
Man kan finde en guide til, hvordan grydelapperne hækles her.

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Retro grydelapper

 1. Tina Stjernholm skriver:

  Jeg er vild med dine grydelapper. Kan jeg få opskriften på dansk.
  Linket virker ikke.

 2. Ingrid skriver:

  Hej!!
  Jag vilk veta om grytlapparna är dubbla och hur man syr dit blommorna ..
  Skulle vara tacksam för detta.
  Mvh Ingrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *