Hæklet pude

Endelig, endelig, endelig fik jeg hæklet en pude til mig selv. Jeg har ellers kun hæklet to puder til min mor, men nu blev det min tur til at få en hæklet pude.

Det var en lidt hård fødsel, og bagsiden af puden blev da heller ikke helt, som jeg havde forestillet mig :/ Men øvelse gør jo mester, og jeg er slet ikke færdig med at hækle puder til mig selv.

20150531_220744

Forsiden er hæklet i Corner 2 Corner – et utroligt nemt og smukt mønster. Men det er lidt af en garnsluger, så det skal man lige være forbedredt på 😉

20150531_220806

Bagsiden er bare almindelige fastmasker frem og tilbage. Bagsiden er jeg som sagt ikke helt tilfreds med, men det er jo en bagside 😉

Puden er hæklet i Merino Wool fra Stoff & Stil og Metallic Mix også fra Stoff & Stil. Jeg har brugt ca. 5 nøgler Merino og 2 nøgler Metallic. Puden er hæklet på en nål 3½. Jeg har desuden brugt en monteringspude str. 40×40 og 2 knapper (også fra Stoff & Stil).

Der findes ingen opskrift på puden, men hvis du gerne vil lære at hækle Corner 2 Corner, er der en god instruktionsvideo her.

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *