Hæklet ugle

En lille ugle er hoppet af hæklenålen.
Jeg faldt pladask for dette skønne lille dyr, da jeg fandt opskriften for et stykke tid siden, og nu skulle det altså være.
Jeg har derfor brugt hele weekenden på at hækle to – synes jeg selv – fantastisk søde ugler.

2015-01-18 19.21.12

Den første her er hæklet til min kollega. Vi giver hinanden “julegaver” den 24. i hver måned, og her i januar skal hun altså have denne lille lyserøde sag.
Nu er lyserød måske ikke den mest klædelige farve til en ugle, men jeg synes altså helt personligt, at den er super skøn <3 Jeg har brugt et nøgle lyserødt bomuldsgarn fra Søstrene Grene, og uglen er hæklet på nål 3. Når man hækler på denne nål, er der lige akkurat nok til én ugle i ét nøgle. Eller - det har i hvert fald rakt for mig, men jeg hækler også ret stramt, når jeg hækler dyr osv. Til øjne, næb, fjer osv. har jeg brugt rester af diverse bomuldsgarn.

2015-01-18 19.21.49

Den her ugle er til min mor i værtindegave, når vi skal til julefrokost (ja ja – jeg ved godt, at det er januar og julen er overstået, men vi holder altså julefrokost i januar i min familie) her i slutningen af januar.
Uglen er hæklet i Bumbo akrylgarn på en nål 2½. Jeg har brugt måske 40-50 gram – jeg har ikke helt styr på det. Men det er nok lige deromkring.
Igen har jeg brugt rester af Bumbo akrylgarn og Hit Tattoo til øjne, næb, fjer m.v.
Uglen her får sig en lille makker i næste weekend. Jeg kan jo ikke sende den ensom ud i et nyt hjem 😉 Jeg har dog ikke besluttet mig for, hvilken farve dens lille ven skal have. Men måske råhvid med grå kontrast. Det ser jeg på i næste weekend.

Skulle man have lyst til at hækle sådan en sød ugle, så kan man finde opskriften Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *