Hæklede hagesmække

Jeg har haft de her hagesmække liggende i en kurv siden august. Det eneste, der har manglet, var at hæfte ender og sætte knapper på. Man kan jo så undre sig over, at jeg har været flere måneder om det 😉
Men for at være helt ærlig, så var jeg pænt træt af de her hagesmække. Og hæftning af ender er absolut heller ikke min favorit-diciplin. Det skal jo gøres – og nu har jeg gjort det 😉 Endnu engang hip hurra for juleferie 😀

2014-12-28 17.34.10

Smækkene er hæklet i bomuldsgarn fra Søstrene Grene på nål 2½. Opskriften kan man finde her.
Uanset hvad jeg gjorde, så kunne jeg bare ikke få opskriften til at passe. Det er sikkert mig, der ikke gør det rigtigt, men efter 8 forsøg gad jeg bare ikke mere. Så hagesmækkene er, som de nu engang er 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *