Endelig! En gine ;)

Endelig endelig endelig er jeg blevet den lykkelige ejer af en gine 😀
Jeg har ledt med lys og lygte efter en gine til rimelige penge. Og endelig havde de giner i Netto til 269,-. Det synes jeg er en rimelig pris, så jeg rejste mig fra sygesengen her til middag og drønede i Netto for at fremskaffe mig dette pragteksemplar af en gine.

DSC_0006

Nu er det så godt nok ikke en skræddergine – men da jeg jo ikke kan sy, så skal jeg ikke bruge en skræddergine 😉 Så jeg er super tilfreds og glad for hende her – som jeg selvfølgelig har døbt Gina :P.
Gina residerer nu i hjørnet af vores soveværelse, og hun vil blive fundet frem, hver gang jeg skal have taget nogle billeder af trøjer, tasker, sjaler osv.

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *