Endnu en sok

Ja, der er altså gået fuldstændig sokke-strikning i den her i det lille hjem 😉 Jeg elsker simpelt hen at strikke sokker. Og jeg elsker, at jeg kan 😀 Tænk at jeg har fået det lært – det er sandelig stort, synes jeg.

20140903_213049

Denne enlige sok kom af pindene i går aftes. Og bare rolig – der er en makker på vej til den 😉
Opskriften er den samme som jeg har brugt til mit første par sokker. Alt er det samme – undtagen farven på garnet 😉
Og her er jeg nødt til at udtrykke min irritation over mig selv. Hvorfor pokker købte jeg ikke nogle flere nøgler i den farve??? Jeg stod med dem, men jeg var ikke sikker på, at jeg kunne lide farven. Jeg synes den var for sprælsk – for farverig. Og det fortryder jeg bittert nu, for når jeg ser sokken strikket færdig, så synes jeg altså, at det er en FED farve! Nå, men det kan jeg jo ikke gøre noget ved nu. Jeg kan jo kun håbe, at Netto snart har strømpegarn på tilbud igen 😉

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *