Endelig færdig – tæppe

Endelig fik jeg dette tæppe færdigt.

DSC_0001
DSC_0002

Jeg startede på tæppet i slutningen af august sidste år. Og det har faktisk været næsten færdigt længe, men jeg har simpelt hen ikke kunnet tage mig sammen til at hæfte ender! Jeg hader at hæfte ender!
Men nu har jeg endelig taget mig sammen – nok mest fordi jeg er i gang med at gøre ufærdige projekter færdige 😉
Og jeg er godt tilfreds med resultatet. Jeg elsker den brune farve i tæppet. Men jeg må sige, at jeg aldrig igen hækler et tæppe som én stor firkant. Det var dødens pølse at hækle til sidst. Men nu er det i hvert fald prøvet 😉

Tæppet er hæklet i Red Heart Baby, som er et super lækkert og blødt acrylgarn (og så er det varmt!).
Jeg har brugt 11 nøgler hvid og 6 nøgler brun til tæppet, der er hæklet på en nål 3,5.

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *