Hæklet taske

Så fik jeg endelig endnu en hæklet taske færdig.
Jeg startede på den i august 2012 (!!!), men det er først nu jeg får taget mig sammen til at gøre den færdig.

DSC_0008

Jeg er ganske godt tilfreds med resultatet. Jeg synes, at den er super sød og feminin – og det farvede silkebånd giver lige det sidste pift. Båndet kan jo skiftes, så man kan variere farven efter humør osv.

Opskriften på tasken kan findes her.
Jeg har brugt ca. 6 nøgler Coats Puppet Lyric i råhvid. Tasken er hæklet på nål 4,0.
Derudover har jeg brugt to D-ringe – størrelsen på disse kan man jo vælge alt efter hvad man synes. Og så selvfølgelig ca. 1 m. silkebånd.

Jeg har desuden planer om at sy et for i tasken, men da jeg er totalt spasser med en symaskine, skal jeg lige overvinde mig selv. Der skal desuden sættes en magnetlås i toppen, så man har mulighed for at lukke tasken lidt til.

Jeg glæder mig rigtig meget til at tage denne lille fine sag i brug 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *