Viktor

Endelig kom resultatet af Viktors røntgen-undersøgelse, som han fik den 6. juni 2014.
Viktor er fri for albue-dysplasi på begge albuer.
På hofterne er Viktor fri for hofteledsdysplasi på venstre hofte, mens højre hofte har status “på vej”.
Samlet har Viktor fået status AD-0 og HD-B hos Dansk Kennel Klub.
Det er et yderst tilfredsstillende resultat. Jeg har været meget bekymret for Viktors hofter og albuer pga. vores glatte trægulve, som han jo skrider rundt på (fordi keglen jo ikke kan finde ud af at tage det roligt 😉 ).
Det var en lettelse at få resultatet, som jeg ærlig talt havde frygtet. Jeg havde frygtet en HD-status D eller E, hvilket ville være katastrofalt og med stor sandsynlighed resultere i en tidlig aflivning af min elskede Labbe-dreng. Selvfølgelig er det ikke sikkert, at en hund ville være så ødelagt af HD, at den var nødt til at blive aflivet, men risikoen er der så sandelig.
Så jeg ånder lettet op nu 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hundene og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *