Hæklede karklude

Jeg har fået den underlige idé, at jeg vil hækle mine egne karklude 😉
Jeg har ellers en masse strikkede karklude, som jeg har købt i Netto. Jeg er super glad for dem, men på den anden side, så er der jo et eller andet specielt ved at lave sine egne, er der ikke?
Så jeg har forsøgt mig med nogle forskellige mønstre osv. Og så er de blevet testet af både min mand og jeg.
Nogle af dem har været ganske okay og absolut nogle, som jeg laver flere af. Andre duer slet ikke. Og så er der dem, som jeg er vild med, men som manden ikke synes om.

IMG_20140614_181033

Manden griner lidt af mig og påstår, at vi da vist ikke kommer til at mangle karklude fremover 😉

Alle karkludene er hæklet i 100% bomuld.
Garnet er fra forskellige steder. Coop har et udemærket bomuldsgarn – men det er lidt dyrt og måske føles det også lidt mere stift og groft, synes jeg. Søstrene Grenes bomuldsgarn er til gengæld blødt, fås i mange forskellige farver, og prisen er overkommelig. Ellers er der jo også bomuldsgarn fra Stof og Stil. De har et væld af smukke farver, og garnet herfra føles også blødt og lækkert. Hvis man køber min. 10 nøgler, så er prisen også overkommelig og meget tæt på den billige pris fra Søstrene Grene 🙂
Jeg har hæklet dem på billedet på en nål 2½, men jeg hækler de næste på en 3½. Det bliver lidt for tæt til min smag med 2½.

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *