Grønne fingre

 eller noget!

Jeg har længe gået og tænkt, at mine to palmer – en Yucca-palme og et Dragetræ – trængte til lidt mere plads at boltre sig på. Især Dragetræet var begyndt at hænge en del med bladene og på den måde udtrykke dyb utilfredshed med sine lidt trange kår i krukken 😉

Så i dag fik jeg købt muld i lange baner – 100 liter! Og et par ordentlige plastikkrukker til de to sølle palmer.

Samtidig fik jeg plantet mine første planter ud på altanen.
Det blev til Pelargonier – om de er engelske, hedder Inger eller hvad pokker de er for nogen må man ikke spørge om. De kostede 10 kr stykket og så lidt sølle ud. Men jeg tænkte, at de da godt kunne komme hjem til mig og bo, og at de nok ville live lidt op, hvis de fik lidt TLC 🙂

Så jeg brugte altså en god times tid på at få jord under neglene. Og så har jeg ikke engang jord nok! Jeg fik nemlig også købt en potterose, men efter palmerne, Pelargonierne og en absolut lige så trængende som palmerne Påske-Pinse-November-Jule-kaktus, så var der altså ikke muld nok til rosen 🙁 Så jeg må få købt noget mere, så rosen også kan få lidt mums til rødderne 😉

Jeg elsker planter – og jeg glæder mig til i år at fylde altanen med diverse blomster til at forskønne en ellers kedelig altan 😉

DSC_0003
DSC_0005
DSC_0006

Dette indlæg blev udgivet i Planter og natur og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *