Garnoprydning igen igen

Jeg har igen haft gang i projekt Garn-oprydning. Det var tiltrængt. Jeg anede sq efterhånden ikke, hvad jeg havde af garn – hele nøgler, halve nøgler, rester osv. Det hele var blandet sammen i én pærevælling. Undtagen det i den kasse, som jeg ordnede her i sommer (tror jeg det var). Men selv den kasse havde jeg lidt mistet overblikket over

Så i går eftermiddags kørte manden og jeg hundene i det lokale hundeområde, så de lige kunne blive luftet, løbe lidt rundt og evt. hilse på nogle andre vuffer.
Derefter kørte vi ned i Brugsen efter kasser. Det blev til en 50L og en 31L. Den jeg havde i forvejen var en 50L, og den er PROP-fyldt
Efter at have sat suppe over, siddet lidt ved computeren gik jeg så i gang.
Og der fik jeg kam til mit hård.
For hold k*** hvor har jeg meget garn! I guder! Det kom faktisk temmelig meget bag på mig, at det har taget sådan et omfang Men jeg er jo bidt af et galt garnnøgle, så det lader jeg mig ikke gå på af. Jeg vil egentlig bare gerne have styr på det garn, som jeg har. Så jeg med god samvittighed kan købe mere *Gg*
Jeg er ikke færdig endnu, men jeg har da fået fyldt de to 50L-kasser til randen begge to, og alt garnet i dem begge er registreret i min database på Ravelry.com.
Den lille 31L kasse bliver til restekasse, og den er knap og nap halvt fuld nu.
Og jeg mangler stadig en smule. Ikke ret meget. Men en smule. Det håber jeg, at jeg får kigget på i aften.
Og jeg GLÆDER mig, til jeg er færdig
Manden min sagde også i går, da jeg stoppede (efter 4½-5 timer), at jeg var helt skeløjet
Dette indlæg blev udgivet i Garn, Håndarbejde og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *