Filtet taske

Det skulle jo prøves.
At filte.
Jeg har aldrig prøvet at filte før, så det var helt nyt for mig 🙂
Men jeg synes nu, at det er lykkedes okay. Dog kunne jeg godt have ønsket mig, at tasken blev mere filtet i det, men da jeg ikke lige gider at smide den i vaskemaskinen én gang til, så bliver den altså sådan som den er nu 😉

Tasken – og blomsten – før filtning.

Filtet taske - før filtning

Tasken – og blomsten – efter filtning.

Filtet taske

Som min mand sagde: “Den er godt nok meget pink!”
Og ja, det er den godt nok 😉
Så nu har jeg bestilt garn til en ny taske i nogle mere diskrete farver 😀
Men den her er nu fed alligevel – og jeg elsker jo pink *Gg*

Nå, men jeg har brugt 6 nøgler Lima fra Hjertegarn og rundpinde nr. 6, 60 cm.
Opskriften er én, som jeg har fået af en veninde, men mon ikke man kan finde en opskrift et sted på nettet :).
Tasken er rigtig hurtigt strikket, så det er nemt og hurtigt lige at lave sådan en taske 🙂 Og man behøver ikke gå så meget op i, hvor pænt man strikker, da man ikke kan se det, når tasken er filtet 😉 Skide smart, ikke?

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Strikke og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *