Et par hæklede kurve

For en uges tid siden fik jeg disse to kurve færdige.
Jeg har haft garnet til dem liggende rigtig længe – det er stofgarn, så det fylder faktisk rigtig meget 😉 Stofgarnet har hele tiden været tiltænkt disse kurve, men jeg har ikke rigtig kunnet tage mig sammen til at komme i gang. Jeg mente jo helt bestemt, at det var et projekt, der ville tage ugevis 😉
Men sådan var det så bare ikke. Den sorte kurv blev lavet på to dage, og den rosafarvede på kun én aften 🙂 Når først man har fået fat i det med at hækle med stor hæklenål og tykt garn, så drøner man derudaf. Eller jeg gjorde i hvert fald. Jeg vil dog sige, at man skal være meget opmærksom på, om man får ondt i armen eller skulderen. Jeg måtte holde en del pauser for lige at kunne fortsætte uden at blive fuldstændig lammet i armen.

DSC_0002

Jeg er super glad for mine kurve – som jo allerede er blevet fyldt med diverse, som man kan se 😀
På et tidspunkt må jeg lige få hæklet et par stykker mere. De er super praktiske og kan indeholde en del (alt efter hvor store man hækler dem.

Kurvene er som sagt hæklet i stofgarn – jeg har købt mit i Brugsen. En lidt billigere variant end f.eks. Hooked Zpaghetti. Og jeg har brugt en hæklenål nr. 12. Jeg brugte ca. 3 nøgler stofgarn i alt pr. kurv. 2 nøgler til grundfarven og 1 nøgle til det øverste af kurven.
Hooked Zpaghetti kan man købe hos bl.a. Fox og Jane her.
Opskriften og inspirationen til kurvene har jeg fundet her. Jeg har fulgt opskriften på siden her, men man kan jo sagtens modificere den lidt selv, hvis man synes 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Garn, Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Et par hæklede kurve

  1. Susse skriver:

    De ser dejlige ud. Måske jeg sku lave en til drengene…

  2. Line skriver:

    De er super lækre, og man kan have meget i 🙂
    Og man kan med garanti også sagtens have en stor kat eller to i 😀 Så mon ikke de ville elske en hæklet kurv 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *