XO Burger og Bif

I går var jeg ude og spise og en tur i biografen med to kollegaer.
Vi tager indimellem sådan en hyggetur, hvor vi finder et godt burgersted og går i biografen 😉 Det er super hyggeligt!

I går skulle vi så på XO Burger. Vi var lidt nervøse, for de har ikke fået de bedste anmeldelser. Men den ene kollegas kæreste har været der et par gange, og hun har absolut ikke været utilfreds med hverken betjeningen eller maden. Så vi blev enige om, at vi prøvede – og så kunne vi jo altid sige bagefter, at der kom vi ikke igen.

Men vi blev ikke skuffede 🙂
Betjeningen var absolut høflig og på ingen måde langsom eller noget.

Jeg bestilte en The London burger med mørk bolle samt hjemmelavede løgringe som sideorder.
Burgeren var rigtig god og smagfuld. Måske havde spejlægget i burgeren lige fået lidt for meget på undersiden, så det var lidt svært at skære i, men det var absolut også eneste minus.
Løgringene var fantastiske – jeg kunne dog godt tænke mig, at man til 30 kr. fik mere end 5 løgringe. Men okay – de var gode! Og det var rigtig positivt, at løgringene ikke bare var lavet med en klassisk dej men i stedet i en lækker og anderledes dej, end jeg ellers har fået.

20130904_173505

20130904_173547

Mine kollegaer havde heller ikke noget at udsætte på deres mad 🙂 De havde så begge bestilt hjemmelavede pommes frites til deres burgere – og de pommes frites var bare rigtig lækre!

Bagefter var vi i Palads og se World War Z.
En rigtig god film med både grin og “gys” – og en meget overbevisende Brad Pitt i hovedrollen. Plottet var helt okay og gennemtænkt. Det var – heldigvis – overladt til publikums fantasi at finde ud af, hvad årsagen til den her zombie-sygdom var, og hvor den dog stammede fra!
Jeg må dog indrømme, at jeg på et tidspunkt fik skabt en association imellem høns/fjerkræ og de der slumrende zombies – det ødelagde det lidt for mig, for jeg kunne altså ikke lade være med at grine, hvor det faktisk skulle have været nervepirrende!

Endnu en hyggelig aften i selskab med to meget højt værdsatte venner og kollegaer!

Dette indlæg blev udgivet i Film, Mad og bagværk og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *