En færdig sprutte

Jeg fik faktisk min første sprutte færdig for over en uge siden 😉
Jeg valgte at forære den første væk til en kollega – og hun blev meget glad for den.
De næste sprutter, som bliver lavet, vil selvfølgelig blive sendt til neonatal-afdelingen på Herlev Sygehus via Spruttegruppen.
DSC_0003
Jeg bruger rester af bomuldsgarn til at hækle de små sprutter. De fleste af sprutterne er hæklet med nål 3½, men jeg er lige gået i gang med at hækle nogle sprutter af noget restegarn fra Søstrene Grene. Her har jeg så valgt at hækle med nål 3, da jeg ellers synes, at sprutterne bliver for store.
Sprutten på billedet her har fået et satinbånd om halsen. Det får sprutterne til Spruttegruppen selvfølgelig ikke 🙂
Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *