Jeg tester Blink Mints

For godt en måneds tid siden gik jeg i gang med et lille privat projekt – at teste Blink Mints 😉
Jeg så dem tilfældigvis i Føtex og købte de varianter, som de havde.
Hvorfor købte jeg Blink Mints?
Pga. æsken selvfølgelig 😉 Da jeg så æsken blev jeg ca. 7 år igen. Der er jo bling-bling på! Det kunne jeg da ikke stå for 😉
Jeg har nu testet de fleste – der har været nogen, som jeg ikke kan få fat i, men det kommer nok 🙂
blink blåDen blå æske har smag af Pebermynte – absolut et hit her hos mig. Smagen er frisk, ikke for skarp – præcis som jeg forventer, at en breath mint skal smage. Smagen minder en smule om Polo Mints, hvilket absolut ikke er et minus i min verden. Smagen er dog knap så kraftig som Polo, så er man ikke til de stærke pebermyntepastiller, så er den her lidt mildere i smagen.
blink brunDen brune æske har smag af Cola. Dette var også et stort hit hos mig. Pastillerne har en dejlig, frisk smag af Cola. Men selvom jeg synes, at pastillerne smager rigtig godt, så synes jeg at fornemmelsen af, at man har spist en “breath mint” ikke rigtig er til stede pga. netop Cola-smagen. Men frisk og dejlig er den da alligevel 🙂
blink grønDen grønne er en af de varianter, som jeg desværre ikke har kunnet finde i de danske butikker. Smagen skulle være grøn æble. Jeg glæder mig til at smage denne variant 🙂

blink lillaDen lilla er en variant, som jeg først lige har stiftet bekendtskab med. Lige da jeg åbnede pakken, blev jeg negativt overvældet af lugten af solbær og pebermynte. Men smages skulle de – og det var en anderledes positiv oplevelse. Pastillerne er friske og har en mild smag af solbær blandet med pebermynte. Smagskombinationen er anderledes men absolut ikke ubehagelig.

blink orangeDen “orange” æske har en smag af Mango-Passion. Denne variant er ikke en favorit hos mig. Smagen er ellers ganske okay, og vinder da absolut ved nærmere bekendtskab. Men meget eksotisk og sødlig smag siger mig bare ikke noget, når det er breath mints.

blink rødDen røde æske har smag af PeachBerry. Dette er en smag, som jeg ikke køber igen. Jeg bryder mig ganske enkelt ikke om den. Smagen er meget syrlig og “skarp”, og jeg kan slet ikke forlige mig med smagskombinationen.

blink sortDen sorte æske har smag af lakrids, og det her er absolut min favorit. Den har en dejlig, kraftig smag af lakrids, og én er bare ikke nok 😉 Der er vel ikke meget “breath mint” over denne variant, men lakridssmagen gør bare, at denne variant bliver ved med at vende tilbage til tasken.

Der findes også en hvid æske – Sweet Champagne – og en pink æske – Pink Grape.
Disse er dog meget nye, så jeg tvivler på, at de har fundet vej til det danske marked endnu.

Hvis du får lyst til at gå ombord i disse bling-bling breath mints, så husk, at hver smagsvariant kommer i fire forskellige æsker. Så kan man jo altid købe den æske, som man synes bedst om 😉
Pastillerne er naturligvis sukkerfri 😉

Rigtig god fornøjelse 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Diverse og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *