Sommerferie

Jeg er så meget gået på sommerferie. Alt er bare “gået i stå” 😉
I to uger har jeg slappet af. Været noget for mig selv, for manden, for hundene. Jeg har i år valgt at holde en sommerferie, hvor jeg skruer fuldstændig ned for blusset. Ikke noget med en masse to-do-lister og projekter. Jeg når det, jeg når. Når jeg ikke noget, så er det ikke noget, som skal ærgre mig eller ride mig som en mare. Jeg har behov for at slappe af og bare være.
Jeg har nu brugt to uger på – ja, ingenting 😀 Og jeg nyder det! I stor stil! Den sidste uge skal også bare nydes. Der skal også laves ingenting. Slappes af. Det er noget, som jeg i den grad har haft behov for. Det er noget, som jeg har forsømt at give mig selv lov til, og det har kunnet mærkes.
I år er det totalt stay-at-home-altan-ferie. Vi skal ingen steder. Jeg orker ikke. Og pengene er ikke til en udlandsrejse i år. Vi håber at kunne komme afsted til næste år. Det har vi vist alle fortjent 😉

Og når det så er sagt, så er sommerferien jo ikke gået fuldstændig uvirksomt hen 😉

Vi kørte i tirsdags ud og købte en ny kommode. Den er nu samlet – efter næsten 5 timers hysterisk anfald fra min side! Men samlet den skide kommode – det fik jeg gjort! Og hysteriet ville så ingen ende tage, da jeg ville lægge vores ting fra den gamle kommode over i den nye. Det gik lige der op for mig, at jeg har giftet mig med en sokoman! Min mand har uanede mængder af sokker, strømper og sokletter. Jeg var ved at blive vanvittig! Og han har nu fået forbud imod at købe nye strømper, før der er plads til dem i skuffen 😉
Jeg har også fået ryddet op på gæsteværelset. Et tiltrængt projekt, som bare har stået længst tilbage i køen i lang tid. Men nu skete der endelig noget. Så nu er der styr på alle kasser og dingenoter og dimsedutter på gæsteværelset 😉
Inden sommerferien er slut om en uge, så skal vi også lige en tur i IKEA. Der skal købes nogle opbevaringsrør, nye glas (flere så vi kan erstatte dem, som manden allerede har smadret af dem, som vi købte for tre måneder siden!), puder med fiberfyld (til sprutter) og flere dvd-opbevaringskasser. Når de ting er indkøbt, skal der lige omrokeres lidt på hjemmet 😉

Weekenden her er gået med Ballerup Kræmmerfestival. En årligt tilbagevendende begivenhed, som vi – manden og jeg – samt hans bror og svigerinde deltager i med stor entusiasme. Især hvad angår projekt “tøm hanerne” i Det Irske Telt (eller Pubben som det hed i år) 😉 Øl, god musik, lækker grill-mad fra Weberen og fantastisk selskab. Kan en weekend bruges bedre? Og så deltager min bonusknægt selvfølgelig også – i det omfang han kan, når han ikke lige er på ferie hos sin mor.
Hækleriet er røget lidt til side i mit tre ugers afslapningsprojekt. Jeg hækler dog både på en vest og på endnu et par tøfler – det sidste par i denne omgang. Samt selvfølgelig sprutter til Spruttegruppen.
Jeg er desuden i gang med at hækle sprutter, men jeg mangler fyld (fra IKEA-puderne ;)).
I næste uge er jeg så nødt til at skrue lidt op for hækle-blusset igen. Jeg har en bestilling liggende på to fabeldyr i forskellige farver, og jeg lovede at forsøge at få dem færdige her i slutningen af juli. Så er det da vist på tide at komme i gang, ikke? 😀
Meget apropos garn og kræmmermarked – det lykkedes mig at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt i lørdags, da en garnbod valgte at forære noget loopy garn væk 🙂 Jeg fik sikret mig 4 nøgler i to forskellige farver. Så må vi se, hvad jeg får ud af dem 😉
For dem der ikke ved, hvad loopy garn er – her er et billede af garnet samt et billede af tørklæder lavet af garnet.
image

images

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Garn, Håndarbejde og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Sommerferie

  1. Trine skriver:

    Argh, også du? Jeg tror min mand har 100 par sokker – sidst han kiggede i skuffen talte han. Jeg SKREG simpelthen af grin, da han talte dem 😀

  2. Line skriver:

    Altså, hvad ER der med mænd og sokker??? 😉 Er det det samme som med kvinder og sko/tasker???

  3. Trine skriver:

    Det kan det godt være – eller som med mig og undertøj. Hold da KÆFT hvor har jeg meget, eller rettere havde. Jeg har ryddet ud og vil give det videre, jeg ikke bruger mere …. mon ikke manden skulle tage ved lære af det? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *