Ny computer

Jeg har længe gået og tænkt over at få mig en ny computer.Den gamle stationære computer er ved at være temmelig affældig, og min bærbare computer er fra 2001 og kører uendeligt langsomt – men den kører trods alt endnu 😉 Derudover har jeg en Samsung Tab med tastatur, som jeg er utrolig glad for – men der er altså ting, som den bare ikke kan.

Jeg har så været lidt i vildrede om, hvad jeg skulle gøre. For jeg vil gerne bibeholde både en stationær og en bærbar. Min stationære står i soveværelset, og indimellem er det altså rart, at jeg kan gå derind og sidde i mit computerhjørne og sumpe. Melde mig lidt ud af det hele. Men det er også rart med en bærbar, så jeg kan sidde og lave hjemmeside, overføre billeder fra mit kamera, slægtsforske osv. inde i stuen og stadig “være med” i familien.

Så jeg har brugt lang tid på at tænke og tænke.

Og for knap en uge siden traf jeg så min beslutning.

Det blev til en bærbar 🙂
Jeg har valgt en HP Pavillion g7 med 17,3″ skærm. Manden min kiggede godt nok på mig, som om jeg var ravende, rablende sindssyg, da jeg nævnte skærmstørrelsen for ham. Da han så havde tænkt lidt, så måtte han jo indrømme, at havde det været ham, der skulle vælge en bærbar computer, så havde han nok ikke valgt en med en mindre skærm 😉 Vi må jo begge blankt indrømme, at vi begge laver ting på vores computere, der kræver en god og gerne okay stor skærm. Så vi er “store-skærme-freaks”.
hp-pavillion
Min stationære computer er ikke helt blevet sendt på græs. Jeg overvejer lige nu, hvad jeg vil med den. Min mand har foreslået, at jeg bruger den bærbare og sætter til skærmene i soveværelset, når jeg føler behov for det, da den bærbare er stærkere end nogle af de computere, vi har i huset p.t.Men nu må vi jo se, hvad jeg beslutter mig for. Der er jo masser af muligheder – en opgradering af hardware, at lade den køre lidt endnu som den er, købe en ny osv.

Indtil videre er jeg dog utrolig glad for min bærbare – også selvom jeg skal vænne mig til at arbejde med Windows 8. Det er en lidt anderledes oplevelse at skulle lære det system at kende. Det er meget anderledes end Windows XP, som jeg bruger på arbejde og på min bærbare og Windows 7, som jeg har på min stationære.Men indtil videre går det godt. Jeg er i hvert fald meget positivt overrasket 😉

Jeg er sikker på, at min nye bærbare og jeg nok skal komme godt ud af det sammen – og jeg er også sikker på, at vi nok skal få mange og gode oplevelser sammen 😀

Dette indlæg blev udgivet i Computer og anden teknik og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *