Hæklet hue i muslingemønster

Selvom jeg i øjeblikket er i gang med projekt gør noget af det halvfærdige færdigt, så synes jeg alligevel godt, at jeg lige kunne knibe et nyt projekt ind 😉 Især når det ikke var et stort og krævende projekt.
Og det blev så til denne hue hæklet i muslingemønster
DSC_0012
Det har taget en dags tid at hækle denne fine og ret simple hue.
Huen er hæklet i Lima-garn fra Hjertegarn, og jeg har brugt ca. 1½ nøgle – mindre kan også gøre det, hvis man ikke ønsker at hækle den så lang. Jeg har desuden brugt Glitter fra Drops, som jeg har hæklet med for at give huen et ekstra lille pift.
Jeg har brugt hæklenål nr. 5 & 6, og opskriften på huen kan findes her.
Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *