Kagens Dag i København

I dag var min kollega og jeg til Kagens Dag på Københavns Rådhus.
Det var vores første gang – og vi kan vist allerede nu sige, at det absolut ikke bliver vores sidste gang 😉
Vi elsker kager – og der var jo alt, hvad hjertet begærer i den retning!
Det startede egentlig med, at jeg den 15. april 2013 bevægede mig ned på havnen for i hvad der føltes som en stiv pelikan fra vest at stå i kø. Max 2 billetter pr person. Og jeg skulle da heldigvis kun have to – så var jeg jo fri for at stå i kø ad flere omgange 😉 Men jeg fik vores billetter. Og min kollega blev så glad, da jeg kunne meddele hende, at vores billetter var sikkert i hus!
På selve dagen blev vi jo noget overraskede over den lange kø. Men på den anden side – med 800 solgte billetter, så måtte der jo være en form for kø.
Vi kom ind, vi så, vi spiste, vi trillede ud igen.
Mere er der vist ikke at sige om den dag 🙂 8 små kager og jeg havde pænt ondt i maven resten af dagen!
IMAG0232

IMAG0221

IMAG0222

IMAG0225

IMAG0226

IMAG0227

IMAG0229

IMAG0231

Dette indlæg blev udgivet i Mad og bagværk og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *