Min dygtige, smukke dreng :)

Vi var på skue med Viktor i går i DRK Region Nordsjælland.
Viktor blev 9 måneder den 8. maj – altså i forgårs – så han skulle stilles i Juniorklasse.
Han var den yngste i klassen – og åbenbart også den smukkeste 😉

Han fik i hvert fald Excellent og blev 1. vinder 😀
Jeg er så stolt at min smukke dreng – han opførte sig pænt (hvis man lige ser bort fra, at han mente at han skulle hilse på dommeren ved at hoppe op af hende :(). Men ellers stod han flot og han løb rigtig godt 🙂
Dommeren gav ham også et orange bånd, hvilket betyder, at hun gerne vil se ham i konkurrence om bedste hanhund. Se det har jeg jo aldrig prøvet før.
Men Viktor var alt for træt. Han kunne bare ikke løbe til sidst. Derfor blev han også sendt ud af ringen som den sidste, før de fire bedste (og sidste tilbage i ringen) blev placeret. Man kan så vel sige, at han blev 5. bedste hanhund 😉 Men det var helt okay. Han kunne ikke mere; han havde tabt pusten. Dommeren virkede dog ærgerlig over at skulle sende ham ud, og jeg tror også, at vi havde haft en rigtig god chance for at vinde hanhundeklassen, hvis Viktor havde haft lidt mere gejst tilbage 🙂 Men sådan skulle det ikke være. Og han er stadig min dejlige, smukke, dygtige dreng, som jeg er meget stolt af.
Skuet i går har også givet mig blod på tanden og bekræftet mig i, at han har potentiale, og jeg glæder mig allerede rigtig meget til næste skue og til at stille ham på nogle offielle udstillinger her i løbet af sommeren og efteråret 🙂

Vi havde desværre glemt kamera, men her er et hurtigt mobilbillede af min dejlige dreng med sine to røde og ene orange bånd 🙂
IMG_20130509_141808

Dette indlæg blev udgivet i Hundene og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Min dygtige, smukke dreng :)

  1. Susse skriver:

    Hvor er han dejlig

  2. Line skriver:

    Tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *