Mandala Madness CAL 2016

Jeg har endelig fået færdiggjort et projekt, som jeg har arbejdet på meget længe.
Jeg startede i april 2016, og så har jeg arbejdet på tæppet med jævne mellemrum, og nu kan jeg endelig med stolthed sige, at tæppet er færdigt!

Det har uden tvivl været det mest udfordrende projekt, jeg nogensinde har kastet mig over. Og måske derfor har jeg med jævne mellemrum mistet pusten og har måttet holde en pause, før jeg har genoptaget arbejdet.
Men jeg er pavestolt af det færdige resultat 🙂

Skulle du have lyst til at lave et lige så smukt – eller smukkere – tæppe, så kan du finde opskriften her.
Jeg har brugt Phildar Partner Baby akrylgarn fra Stof2000 – i alt 18 nøgler – og jeg har hæklet tæppet på nål 3. Jeg kender ikke lige diameteren på tæppet, men jeg skyder på at det er 1,2 meter i diameter.
Hvis man gerne vil have et større tæppe – evt bruge det som gulvtæppe – så kan man jo altid bruge et tykkere garn og en større nål 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *