Påske

Påsken er over os igen. Og for en gangs skyld har jeg kreeret lidt påskepynt til mig selv 🙂


Fårene Ul(d)la og Ul(d)rik er hæklet i bomuldsgarn på nål 2½. Man kan nemt lave to får ud af et nøgle garn. Snirklerne på det ene sæt får er syet med sølv- og guldgarn købt hos Søstrene Grene. Opskriften har jeg købt hos Uldstedet. Det er et hæklekit med garn, men jeg valgte ikke at bruge det medsendte garn. Det og jeg var ikke helt enige om, hvordan tingene skulle foregå, så jeg endte med at bruge almindeligt bomuldsgarn 😉

Påskeæggene er også hæklet i bomuldsgarn med nål 2½. De er hæklet omkring et 60mm styropor-æg, og jeg har selv lavet opskriften, så den passer til æggene. Bagefter har jeg limet silkebånd på samt sat diverse pynt på.
Jeg synes selv at æggene er blevet rigtig fine 🙂 Derfor planlægger jeg også at lave endnu flere til næste påske 😉

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *