Russisk skildpadde

Det her projekt har været meget udfordrende for mig. Det er første gang, at jeg har hæklet noget, hvor man har skullet lave et “skelet”.
Men jeg gjorde det, og jeg er i bund og grund meget tilfreds med det færdige resultat.


Pelle Pildskadde – som jeg kalder ham – er hæklet i bomuldsgarn fra Søstrene Grene på en nål 2½. Jeg har brugt et nøgle af hver farve (der er ca. ½ nøgle eller mere tilbage af den grå og gule).
Som sagt er der et skelet inde i skildpadden – og det var så det, jeg døjede en hel del med! For at lave skelettet har jeg været i Harald Nyborg og købe en rulle bindetråd, som jeg har brugt lidt af. Jeg har derfor bindetråd nok til en hel del flere skildpadder og andre ting, der kræver lidt afstivning 😉
Opskriften på skildpadden har jeg fundet her.

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *