Travle måneder

De sidste to måneder har været travle. Desværre også så travle, at jeg slet ikke har fået opdateret min blog med de ting, som jeg – trods alt har fået lavet.
Det må jeg så forsøge at råde bod på nu 🙂

Det er ingen hemmelighed, at de sidste to måneder har stået meget i julens tegn. Der er blevet hæklet julepynt til den store guldmedalje.

Jeg faldt for et stykke tid siden over nogle opskrifter på julekranse, som kan laves omkring gardinringe.Det er der blandt andet komme disse kranse ud af – og det her er kun nogen af dem, som jeg har fået lavet. Resten har jeg faktisk ikke fået taget billeder af.
Alle tre typer er hæklet omkring gardinringe, som man kan finde her.
Alle kransene er hæklet med en nål 3, og jeg har brugt julegarn fra Netto. Opskrifterne kan man finde her, her, og her.

Jeg fandt desuden en opskrift på de her rigtig søde julestjerner, som jeg desværre kun nåede at få lavet to af. Så ved jeg jo, hvad jeg skal bruge min tid på i løbet af januar 😉

Igen har jeg brugt nål 3 og julegarn fra Netto, og de er hæklet efter denne opskrift. Jeg har dog brugt små metalperler til midten i stedet for gult garn.
Jeg er faktisk ret vild med de her julestjerner, og dem skal jeg selvfølgelig have lavet nogle flere af. De kan bruges som ophæng, som pynt på bordet, eller sættes på en brochenål og bruges som pynt på nissehuen, hatten osv.

Det er også blevet til disse rigtig flotte kogler.

Også i dette tilfælde, har jeg desværre kun fået lavet to :/. Men der skal laves flere, og der skal eksperimenteres med at pynte dem. Det må kunne lade sig gøre, at lave dem mere festlige :).
Opskriften på koglerne kan man finde her. De er hæklet på nål 3, og jeg har brugt bomuldsgarn fra Søstrene Grene.

Jeg nåede også lige at hækle to par af de søde 2015 nisser.


Jeg er helt vild med de her nisser, og efter nytår har jeg planer om at hækle et sæt til mig selv 😉 Ja, alle dem jeg har hæklet indtil nu, har været til gaver. Men jeg er allerede nu i gang med et sæt, som jeg beholder.
Nisserne er hæklet i Julegarn fra Netto på nål 3. Der er desuden brugt sikkerhedsøjne (5mm). Opskriften på nisserne kan findes her.

Det næste pynt hænger desværre heller ikke på mit juletræ. Men til næste år vil der helt klart være nogle stykker af dem 😉

De er helt vildt søde – men ikke så nemme at hækle for én med tykke pølsefingre som mig :/ Men jeg gør gerne forsøget, så jeg selv har nogen til næste jul 😉
Jeg har købt store papirclips i Søstrene Grene og Tiger. Skøjterne er hæklet på nål 3 med Julegarn fra Netto. De små blomster er købt i Stof2000. Skulle man få lyst til at kaste sig over dette hurtige, lille projekt, så kan man finde opskriften her.

Jeg nåede også at hækle disse to nisser.

De kan altså næsten ikke blive mere nuttede! Men heller ikke disse nisser bor hjemme hos mig (nej, jeg er ikke særlig god til at beholde de ting, som jeg laver!).
De er hæklet på nål 3 med Julegarn fra Netto. Håret er dog lavet af Hit ta-too fra Mayflower. Bjælderne er købt i Stof og Stil (man kan købe en pose med 10 bjælder til rimelige penge). Opskriften på nisserne har jeg fundet her.

Sidste men ikke mindst – et par kagemænd!

Opskriften har jeg fundet på Pinterest. Jeg har brugt nål 3 og bomuldsgarn fra Søstrene Grene. Knapper og sløjfe har jeg købt i Stof og Stil.
Kagemændene er rigtig nemme og hurtige at lave, og de kan jo pyntes som man lyster :).

Det her er lidt af det, som de sidste to måneder er gået med. Og skulle der sidde nogen derude og tænke, at det da ikke er ret meget, så kan jeg afsløre et større projekt i det nye år, som også har optaget en stor del af min tid her op til jul 😉

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *