Endnu en stribet taske

Ja, man kan vel sige, at der er gået en slags inflation i de her tasker 😉 De er i hvert fald meget populære i min omgangskreds 😀

Denne taske er strikket til en veninde, der for ½ år siden ytrede, at “sådan én ønskede hun sig i fødselsdagsgave”. Det havde hun så lykkeligt glemt, da vi var til fødselsdag i går 😉 Heldigvis! For så var gaven jo en positiv overraskelse 🙂

20160910_084716

Tasken er strikket i Sandnes Fritidsgarn, og jeg har brugt 2 nøgler syren og 3 nøgler natur. Tasken er strikket på pinde 4½, kanten på pind 4½ og 5, hankene på pinde 3½ (Icord over 3 masker) og stroppen til lukning på pinde 3½ (Icord over 2 masker). Knappen har jeg købt i Stof2000.
Opskrift på tasken kan man finde links til her.

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Strikke og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *