Hils på mit lille fjorten-ben

Det skulle egentlig have været et tusindben – men jeg gad altså ikke at lave det større. Det er jo til en lille dreng, og der er vel grænser for, hvor langt et tusindben sådan en lækker, lille størrelse har brug for 😉

20160724_180913

20160724_194450

Den lille fyr er hæklet i diverse bomuldsrester på nål 2½. Jeg har brugt 2 stk 9mm sorte øjne samt fiberfyld, der kan vaskes på 60 grader.
Opskriften på den lille fyr kan man finde her.

Jeg har en plan om at hæklet et større og længere tusindben til mig selv, men der går lige et par uger (måneder!), før jeg kaster mig over det projekt. Jeg blev ret hurtigt træt af de der ben :/ Og tænk, der var kun 14 på den her lille fyr 😉

Dette indlæg blev udgivet i Håndarbejde, Hækle og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *